Boekverloting

Boekverloting

  25 september 2024

“Het boek ‘Geniet meer van minder’ van de Zaanse Marianne Winter laat u ontdekken hoe u bewuste keuzes kunt maken over uw spullen, documenten en tijd. Zo ontstaat ruimte voor wat er echt toe doet in uw dagelijks leven. Ook verkleint u hiermee uw ecologische voetafdruk.

Aan de hand van sleutelmomenten uit haar eigen leven laat professional organizer Marianne u zien hoe het komt dat u emotionele waarde toekent aan bepaalde bezittingen. U ontdekt waarom opruimen voor de een zo’n grote uitdaging is terwijl het een ander zo gemakkelijk af lijkt te gaan. Aan de hand van heldere stappenplannen leert u keuzes te maken. Hierdoor wordt het steeds duidelijk waar u blij van wordt. Die succeservaringen zullen u inspireren steeds grotere keuzes te maken waarvan uw ogen gaan stralen!

De voordelen zijn talrijk. Wanneer u minder spullen bezit, bespaart u veel tijd. U hoeft nooit meer te zoeken en bent minder tijd kwijt aan onderhoud en het huishouden. Ook verhoogt een opgeruimde woning de veiligheid in huis. De tijd die u bespaart, kunt u besteden aan het maken van herinneringen met uw dierbaren. Dat is de allermooiste nalatenschap.”

Meer inspiratie kunt u opdoen op de website: https:// theorganizingcompany.nl/boek/

Foto: Els Broers van Zichtbaar in Bedrijf

Zou u graag dit boek willen lezen, stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar steunpunt@uitvaartvereniging.org. Onder de inzendingen worden twee exemplaren verloot met inscriptie van Marianne.