Afscheid van Maggie Boode

Maggie Boode

  9 november 2022

Mariska van Aarst
Mariska van Aarst – ledenconsulent

Sinds 1 september heeft ledenconsulent Maggie een andere baan. Samen met Liesbeth Pauw heeft zij in 2018 aan de wieg gestaan van het ‘Steunpunt voor Leden’. Wij zijn haar dan ook dankbaar voor haar grote inzet en enthousiasme en wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.

We zijn blij te kunnen vertellen dat Mariska van Aarst haar uren als ledenconsulent gaat uitbreiden en daarmee volledig invulling gaat geven aan alle werkzaamheden van de ledenconsulent.

De Vraagbaak: Inlopen zonder afspraak!

Een aantal keer per week kunt u bij ons binnenlopen zonder afspraak. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom met al uw vragen of om een kijkje te nemen in een van onze uitvaartcentra op de volgende dagen tussen 10.00 en 12.00 uur:

Maandag: Alkmaar, Edisonweg 15
Dinsdag:
Purmerend, Purmerweg 94
Woensdag:
IJmuiden, Waalstraat 101

10 december 𝙒𝙚𝙧𝙚𝙡𝙙𝙇𝙞𝙘𝙝𝙩𝙟𝙚𝙨𝘿𝙖𝙜 – De dag van het overleden kind

Wereldwijd komen mensen bij elkaar, op de 2e zondag in december, om overleden kinderen te herdenken en steken zij om 19.00 uur een kaarsje aan.Omdat we in verschillende tijdzones leven worden er die dag, ieder uur ergens op de wereld, kaarsen aangestoken voor overleden kinderen. Zo ontstaat een golf van licht die de aarde gedurende …

Afscheid van Maggie Boode Lees meer »