Het goededoelenfonds ondersteunt het participatiekoor

  19 maart 2024

Dit weekend overhandigde Gré Noom, voorzitter van het Goededoelenfonds van Uitvaartvereniging Associatie & IJmond, een cheque ter waarde van €500,00 aan Hilma van Slooten van het Participatiekoor IJmond Noord.

“Wanneer iemand de diagnose dementie krijgt, wordt al snel duidelijk dat deelname aan het dagelijks leven niet meer zo vanzelfsprekend is. Niet omdat de persoon niet meer in staat is, maar vaak omdat de juiste ondersteuning ontbreekt. In het Participatiekoor is dat anders,” zegt Hilma, projectleider bij het Participatiekoor. “Het is een zangvereniging waar mensen met dementie vrijelijk kunnen deelnemen en samen met ervaren en enthousiaste koorzangers, de mantelzorgers, kunnen zingen.”

Op donderdag 4 april om 19:30u is de uitvoering in de Grote Kerk van Beverwijk. Kaarten zijn te bestellen via https://www.uitjezorgijmond.nl/…/uitvoering-van…/…

Kent u ook een project of instantie die mooi werk doet op het gebied van ouderenzorg, zingeving of verliesverwerking. En wilt u weten of ondersteuning van het Goededoelenfonds mogelijk is? Kijkt u dan op https://uitvaartvereniging.org/goededoelenfonds/ voor de voorwaarden.

Tijdelijk een ander mailadres!

Tijdelijk een ander mailadres!