Het Goededoelenfonds steunt Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland

  23 december 2023

Deze week bracht Het Goededoelenfonds van onze Uitvaartvereniging een mooie cheque naar Hospice β€˜In Vrijheid’ Waterland. In 2024 vergoeden wij een warmtekast. In deze kast kunnen dekens en moltons worden opgewarmd. Deze warme dekens kunnen dan extra comfort bieden aan de bewoners bij o.a. slaapproblemen, pijn of stress. Een mooie manier om de kwaliteit van het leven van de bewoners in de palliatieve fase zoveel mogelijk te verhogen.

Kent u ook een project of instantie die mooi werk doet op het gebied van ouderenzorg, zingeving of verliesverwerking. En wilt u weten of ondersteuning van het Goededoelenfonds mogelijk is? Kijkt u dan op https://uitvaartvereniging.org/goededoelenfonds/ voor de voorwaarden.

β€˜Koffiedrinken met de notaris’ dinsdag 13 februari in Purmerend

Veel mensen hebben vragen over uitvaart en erfrecht. Toch is de drempel om naar een uitvaartonderneming of een notaris te gaan soms best hoog. Daarom organiseren wij in een informele sfeer, onder het genot van een kopje koffie, een bijeenkomst waarin u vragen kunt stellen aan notaris Hofstee van https://abmaschreurs.nl/ en Ledenconsulent Mariska van Aarst...